Wie zijn wij?

 • Jan Gronouwe © Silent Growth coaching & training voor teams en individuen

  Over Jan

  Jan Gronouwe is een ervaren organisatieadviseur, trainer en coach.
  Hij heeft ruime ervaring in het coachen van mensen. Met regelmaat zet hij daarbij paarden in als instrument voor persoonlijke ontwikkeling. Jan is gecertificeerd Equine Assisted Coach (NOBCO) en heeft veel individuen en teams begeleid die een ontwikkeling willen doormaken.
  Naast coaching begeleidt hij organisaties op het vlak van veranderingen, organisatieontwikkeling, strategie en sturing. Hij kent het leiding geven en managen door zijn ervaring als (interim)manager. Hij werkt vanuit de verbinding met mensen en de actualiteit en weet de boven- en onderstroom te verbinden. Naast zijn werk doet Jan onderzoek naar de waarde van stilte in de werkomgeving.

  Jan Gronouwe
  jan@silentgrowth.nl
  06 2932 5480
 • coach janna silent growth

  Over Janna

  Janna Bakker is een ervaren en gecertificeerd Equine Assisted Coach, levenscoach en teamcoach. Ze begeleidt mensen naar eigenaarschap over leven en werk. Paarden spelen daarbij een belangrijke rol. Voorbij woorden maken zij zichtbaar wat er werkelijk speelt in iemands leven of organisatie, het zijn volwaardige co-coaches. In de leergang hebben de paarden dan ook een prominente rol in het proces van bewustwording en persoonlijke groei.
  Met haar enthousiaste, sensitieve en onderzoekende aard weet Janna mensen in beweging te zetten en in ontwikkeling te krijgen. Haar adagium ‘De waarheid is hart’ is het fundament waarop zij haar leven en coachingswerkzaamheden gestalte geeft.

  Janna Bakker
  janna@silentgrowth.nl
  06 1845 0851

Jan en Janna samen staan voor een inspirerende, nuchtere en gedegen aanpak waarbij de essentie wordt geraakt in een sfeer van lichtheid